Ακολουθώντας τον κύκλο της ζωής, όλοι αναπόφευκτα θα κλήθουμε να αντιμετωπίσουμε την απώλεια κοντινού μας προσώπου. Είναι μία πολύ απαιτητική και δύσκολη στιγμή και εκεί είναι που παρουσιάζεται η ανάγκη για καθοδήγηση και προστασία που μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε. Το γραφείο μαζί με το προσωπικό μας, σαν μια ομάδα, δύναται να στηρίξει την οικογένεια την στιγμή που το χρειάζεται περισσότερο.Με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε αυτές τις καταστάσεις,θα διευθετήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για κάθε τελετή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Σε αυτή την δύσκολη στιγμή τα Γραφεία Τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος είναι δίπλα σας, με αξιοπρέπεια, διακριτικότητα και σεβασμό απέναντι σε εσάς και τον εκλιπόντα.

Τα Γραφεία Τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος

Τα Γραφεία Τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος ειδικεύονται στην οργάνωση τελετών, ανθοστολισμών, μνημοσύνων, αποτεφρώσεων, επαναπατρισμών από και προς το εξωτερικό, και εκταφών από το 1992. Από τότε έως σήμερα, εμείς και οι συνεργάτες μας, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου, με τον ίδιο σεβασμό και συνέπεια, την επικήδεια τελετή με βασική μας προτεραιότητα να αποχαιρετήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με τον πρέποντα τρόπο, καθώς και να του αποδοθεί η τιμή που του αρμόζει.

Τα καταστήματά μας

Τα καταστήματά μας βρίσκονται στις περιοχές Αθήνα, Ίλιον, Περιστέρι και Πετρούπολη και παρέχουμε 24ώρη εξυπηρέτηση. Ο σκοπος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σεβόμενοι πάντα την οικονομική δυνατότητα του καθενός.

Μαζί, θα διευθετήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για κάθε τελετή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.